Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zondag, 6 juni 2021

Zondag, 6 juni 2021

Mars in Kreeft staat vandaag precies tegenover de retrograde Pluto in Steenbok en dat intense strijdlustige en competitieve aspect kan een explosieve en agressieve uitwerking hebben. Het kan ook een dag zijn van opmerkelijke prestaties op alle gebieden waar moed en kracht bij vereist zijn, vooral met projecten waar een jaar of twee geleden mee is begonnen. Deze oppositie kan leiden tot heftige stressvolle situaties waarin de controle moet worden losgelaten en dat we ons moeten conformeren aan een hogere macht. Dat kan op grote schaal zijn, maar ook thuis kan er sprake zijn van dominant gedrag, agressie, ongecontroleerd verlangen of onderuit gehaald worden door een vorm van afhankelijkheid of verlies aan kracht(en).  De geest lijkt uit de fles, dus reken op een explosie van emoties, vaak uitgelokt door een situatie of andere persoon.

De Maan in Stier zet de hakken stevig in het zand, dus wat er ook vandaag gebeurt, heeft een langere uitwerking. Probeer dus het juiste te doen. 

error: Content is protected !!