Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 14 juni 2021

Maandag, 14 juni 2021
Vandaag is het exacte tweede vierkant tussen Saturnus in Waterman en Uranus in Stier.
Met deze planetaire strijd tussen verleden en toekomst worden we geconfronteerd met iets waarvan we dachten dat het was opgelost of achter de rug was.
Venus in Kreeft is inconjunct de retrograde Saturnus in Waterman, dus deze twee staan met elkaar op gespannen voet met als thema: verantwoordelijkheden en vertrouwen in relaties en op het werk. Het gaat over waardering en beloning voor getoonde inzet. Niet altijd komt dat in gelijke mate, dus dat kan een issue zijn vandaag om tot een oplossing te komen.
De Zon in het logische Tweelingen staat vandaag haaks op de ongrijpbare en vervagende Neptunus in Vissen. Met deze planetaire uitdaging lukt het niet om de juiste woorden te vinden, zijn we vergeetachtig of is het lastig om een juist oordeel te vormen. In ieder geval verloopt deze dag anders dan je had gedacht. Neptunus symboliseert het begrip overgave en dan zijn de dingen gewoon zoals ze zijn.

error: Content is protected !!