Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 17 juni 2021

Donderdag, 17 juni 2021

De Maan in Maagd heeft behoefte aan duidelijkheid en structuur. Deze Maan is sextiel Venus in Kreeft en driehoek Uranus in Stier, maar staat wel vierkant op de retrograde Mercurius in Tweelingen. De Zon in Tweelingen vormt bij dit aspectpatroon ook nog eens een inconjunct met de retrograde Pluto in Steenbok. Wat kunnen we vandaag verwachten? 

Hou dus rekening met onverwachte gebeurtenissen.

Door angstzaaierij is er sprake van manipulatie van de feiten, dus halve waarheden. Er is dus een manipulatieve stroming achter wat wordt verteld, dus het ego voelt zich bedreigd en reageert door tegenargumenten als wapen te gebruiken. Blijf bij je waarheden, wees niet bang om wat wordt gezegd in twijfel te trekken. Het vierkant met de retrograde Mercurius maakt onrustig en opgejaagd, alsof het allemaal nu moet gebeuren. We zijn allemaal aan het leren, aanpassen, herstellen en inhalen. Laat je niet zo opjagen.

error: Content is protected !!