Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 17 juli 2021 

Zaterdag, 17 juli 2021 

De Maan in Weegschaal is in haar Eerste Kwartierfase. De rechterkant van de Maan is nu zichtbaar. De Maan ‘groeit’ en zo ook de energie op Aarde! Tijdens deze fase vraagt de Maan om oude gewoontes en denkbeelden te veranderen of los te laten zodat we verder kunnen met onze plannen. In de periode waarin het oude voor het nieuwe wordt verruild kunnen we te maken krijgen met wat tegenwerking, alsof de Maan ons op de proef stelt. 

Deze Maan is sextiel Venus en Mars in Leeuw en staat vierkant op de retrograde Pluto in Steenbok. De verwachtingen zijn hoog, maar niet altijd te verwezenlijken. Het vierkant met Pluto houdt ons scherp en op het goede spoor. Een positieve dag, maar het is ook goed om even stil te staan. Soms is het goed om veranderingen aan te brengen om innerlijke groei mogelijk te maken. We hoeven niet alles overboord te gooien wat we hebben opgebouwd en waar we zo hard voor hebben gewerkt, maar het is goed om ook te kijken naar wat niet meer voor ons werkt, onder ogen te zien.

error: Content is protected !!