Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 9 februari 2021

Dinsdag, 9 februari 2021
De Verdwijnende Maan is conjunct Pluto in Steenbok, driehoek Mars in Stier en sextiel Neptunus in Vissen. Een dag om gefocust bezig te zijn met het afwerken of voltooien van een project.
Deze planetaire handreiking kan dromen van jezelf en van anderen waarmaken, maar alleen door hard te werken en met de juiste intenties. Het geeft je een duw in de goede richting om tot benodigde veranderingen over te gaan. Een gunstige dag om de handen uit de mouwen te steken of anderen op een positieve manier te stimuleren.
Echt een dag om sportief of fysiek bezig te zijn of om initiatieven te nemen of de nodige maatregelen nemen om eventuele financiële problemen op te lossen die zich in de loop van 2020 hebben ontwikkeld.
Een geweldig zakelijk aspect om in te spelen op een specifieke behoefte, maar ook om anderen te helpen en hen bij te staan op hun weg.

error: Content is protected !!