Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 14 augustus 2021 

Zaterdag, 14 augustus 2021 

Vandaag vormt de rode strijder Mars in Maagd een inconjunctie met de retrograde Saturnus in Waterman. Door dit spanningsaspect kan het vinden van balans tussen deze twee energieën moeilijk en verwarrend zijn. Projecten worden geblokkeerd door beperkingen, grenzen, verkeerde timing en onverklaarbare problemen. Hou er dus rekening mee dat het vandaag niet zomaar lukt om iets voor elkaar te brengen. Wat nodig is, is geduld.

Ook Venus in Maagd staat op gespannen voet met de retrograde Jupiter in Waterman en dan gaat het over een disbalans in geven en ontvangen. We verwachten teveel van persoonlijke en zakelijke relaties en verbindingen. De Toenemende Maan in Schorpioen staat vandaag ook vierkant met de retrograde Saturnus in Waterman. Het is raadzaam om je vandaag te richten op inhoudelijke vraagstukken en persoonlijke kwesties. Voor jezelf werken, opruimen en geduldig zijn. Forceren heeft geen zin!  Morgen weer een dag. 

error: Content is protected !!