Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 26 oktober 2020

Maandag, 26 oktober 2020
Ook vandaag staat de Zon conjunct de retrograde Mercurius in Schorpioen waardoor we dingen achter de dingen eerder zien en doorzien.
De Maan in Vissen is in haar Wassende fase. Tijdens deze fase vraagt ze om je bewust te zijn van jezelf als individu en te zien hoe jouw energie invloed heeft op anderen om je heen.
De Maan in Vissen geeft je hoop en geloof dat het zelfs vanuit een moeilijke situatie, jou ook weer beter zal gaan. Deze Maan laat je de situaties vanuit een ander perspectief zien en schenkt duidelijkheid over de stappen die je moet nemen om meer vrede en harmonie in jouw leven te creëren. De Maan is sextiel Uranus in Stier en driehoek de retrograde Mercurius in Schorpioen.
Al met al een dag waarin je vertrouwen moet hebben in het universum, want niets lijkt zeker te zijn, ook al denk je dat je een situatie onder controle hebt.

error: Content is protected !!