Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 16 november 2020

Maandag, 16 november 2020
Venus in Weegschaal staat vandaag vierkant op Jupiter in Steenbok. Venus vierkant Jupiter kan vaak te ver gaan en in dit geval worden grenzen overschreden in relaties. Mercurius in Schorpioen kan met veel minder woorden ook de boodschap overbrengen, dus het is beter goed te luisteren dan elkaar te overschreeuwen.
De Maan in Boogschutter is driehoek Mars in Ram en daagt ons uit om verder te kijken dan we al kunnen zien, naar alles wat in ons vermogen ligt, zeker op dit moment nu je aan het loslaten bent wat je niet langer dient. Vandaag is een uitermate geschikte dag om onafgewerkte zaken op en om het huis af te werken.
De Maan vierkant de retrograde Neptunus in Vissen maakt alles nog meer gevoeliger dan normaal. Wees duidelijk in daden, woorden en vooral in intenties, want we leven we langs elkaar heen en is het niet duidelijk wat waar is en wat niet.

error: Content is protected !!