Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zondag, 22 maart 2020

Zondag, 22 maart 2020

Mars conjunct Jupiter in Steenbok voelt als een nieuw begin van alles wat energie, initiatief en moed vereist. Tijd voor actie! Alles wat vandaag begint, van sport of carrière tot relaties of fysiek, heeft een grote kans op succes! Overmoed komt voor de val, dus blijf wel realistisch. Geweldig aspect voor het bedrijfsleven of voor jezelf, iemand anders of een goed doel te vechten. Mars, de heerser van Ram is al bijna conjunct Pluto in Steenbok, en de toenemende energie wil vooruitgang en veranderingen doorvoeren! Grijp iedere kans die op je pad komt.

Mercurius in Vissen sextiel Uranus in Stier brengt briljante ideeën en het lef om van perspectief te veranderen. Er is zoveel meer dan we met het blote oog kunnen waarnemen!

De Afnemende Maan in Vissen is conjunct Mercurius in Vissen en sextiel Uranus in Stier maakt de sfeer wat onrustig. Impulsieve keuzes kunnen tot teleurstellingen leiden.

error: Content is protected !!