Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 10 juli 2020

Vrijdag, 10 juli 2020

De Zon in Kreeft is driehoek de Maan in Vissen, dus al met al een “rustige” dag. 

De Maan is conjunct de retrograde Neptunus in Vissen en is sextiel de retrograde Jupiter en Pluto in Steenbok. Een dag om dankbaar te zijn voor wat je hebt en wat er is. De super gevoeligheid van dit aspect vraagt ook om bij jezelf naar binnen te gaan. Luister naar je ziel en zie wat het leven je laat zien. Wees niet bang voor je gevoelens, ga de confrontatie aan.  Venus in Tweelingen heeft ons in deze absurde tijd bewust gemaakt van wat we nodig hebben om gelukkig te zijn, een nieuwe waardering voor wat we als vanzelfsprekend hebben aangenomen. Wees eerlijk en hou vast aan wat je werkelijk in dit leven nodig hebt. Laat ook los wat je niet meer kan gebruiken. 

Het is als afbreken en opnieuw opbouwen en ook al voelt het voor je alsof de grond onder je voeten wordt weggeslagen, weet dan dat je over een innerlijke kracht beschikt die jou zal brengen waar jij in dit leven wil zijn.

error: Content is protected !!