Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 28 juli 2020

Dinsdag, 28 juli 2020

Een dag met twee gezichten. De groeiende Maan in Schorpioen is opposiet Uranus in Stier en laat vandaag spanningen en onverwachte gebeurtenissen zien. Door het sterke verlangen naar verandering en opwinding worden risico’s genomen. Mercurius in Kreeft is vandaag exact vierkant Mars in Ram. Mars in Ram gaat van zichzelf uit, dus er is weinig ruimte voor nuance. Woorden zijn scherp als wapens, waardoor discussies en demonstraties uit de hand lopen.

Venus in Tweelingen is vierkant de retrograde Neptunus in Vissen. Door dit overgevoelige, maar creatieve vierkant is er de neiging om mensen, relaties en situaties te idealiseren. De realiteit wordt daarbij uit het oog verloren of de realiteit wil niet onder ogen worden gezien.

Het verlangen naar iets of iemand kan zo sterk zijn, dat fantasie en werkelijkheid door elkaar worden gehaald.

Daarnaast is er een zachtere invloed vandaag. 

De retrograde Jupiter is sextiel de retrograde Neptunus in Vissen laat ons de positieve kanten van het leven zien. Blijf wel realistisch, want het gevoel dat er niets mis kan gaan kan ook een valkuil zijn.

error: Content is protected !!