Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 28 februari 2020

Vrijdag, 28 februari 2020

De Maan in Ram is vierkant Jupiter en Saturnus in Steenbok. Het spanningsvierkant dat de Maan met Jupiter en Saturnus vormt legt de nadruk op structuur in ons leven en in welke mate deze voor ons van invloed is. Soms is het goed om veranderingen aan te brengen om innerlijke groei te laten plaatsvinden. We hoeven niet alles overboord te gooien wat we hebben opgebouwd en waar we zo hard voor hebben gewerkt, maar het is goed om ook te kijken naar wat niet meer voor ons werkt, onder ogen te zien. Hoe langer je in een situatie blijft die niet (meer) wenselijk is, des te moeilijker wordt het voor je om te ontsnappen aan die situatie.

Venus in Ram brengt een sterk verlangen om onszelf te verbeteren. Venus groeit inmiddels naar een exact vierkant met Pluto in Steenbok, dus het is tijd om voor jezelf te kiezen of diepgaande veranderingen aan te brengen in een onwenselijke situatie.

error: Content is protected !!