Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 17 februari 2020

Maandag, 17 februari 2020

Vandaag gaat Mercurius retrograde in Vissen! In de komende weken komen er dingen naar boven die we hebben gemist of worden teruggevonden die in de afgelopen vier maanden zijn kwijtgeraakt.

Mars reist vandaag door Steenbok en tot eind maart 2020 stimuleert Mars in Steenbok wilskracht en doorzettingsvermogen. Mars wil vooruit, ook bij tegenspoed. Mars in Steenbok zegt: We kunnen het! Op de drempel van Steenbok moet Mars nog even wennen aan deze nieuwe aardse energie, dus er kan sprake zijn van zelfoverschatting.

De Maan in Boogschutter is driehoek Venus in Ram, dus we zijn op zoek naar elkaar en het mooie om ons heen. Vandaag is de Maan ook vierkant Neptunus in Vissen, dus het is oppassen geblazen. Het is moeilijk om je gedachten erbij te houden of jezelf te concentreren. De Maan in Boogschutter staat ook nog eens vierkant op de retrograde Mercurius waardoor er in alle vormen van relaties communicatiemoeilijkheden kunnen ontstaan. Niemand schijnt elkaar te begrijpen laat staan jezelf!

error: Content is protected !!