Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 6 augustus 2020

Donderdag, 6 augustus 2020

Vanaf vandaag tot 20 augustus 2020 reist de snelle planetaire boodschapper Mercurius door Leeuw. Mercurius in Leeuw stimuleert creativiteit en zelfexpressie, maar kan ook bluffen en dingen mooier voorstellen dan ze in werkelijkheid zijn. Mercurius in Leeuw motiveert ons om creatieve manieren te vinden om contact te maken met anderen.

De Maan is sextiel Uranus in Stier en de retrograde Jupiter in Steenbok! Deze samenwerking stimuleert om in je dagelijkse leven veranderingen aan te brengen, maar wordt afgeremd om iets door te zetten. De Maan schaart zich naast de retrograde Neptunus in Vissen en deze kosmische samenstand maakt dat we minder praktisch zijn, maar des te meer artistieker!

Het is een dag om je bezig te houden met aangename dingen of dingen te doen waar je goed in bent. Overbodig te zeggen dat het vandaag geen dag is om tot zaken te komen.

Je mag ontvangen, loslaten en vertrouwen.

error: Content is protected !!