Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 25 april 2020

Zaterdag, 25 april 2020

Pluto in Steenbok gaat vandaag retrograde. De kracht van Pluto wordt tijdens deze periode tot begin oktober 2020 nog intenser dan deze al is. Het geeft je meer inzicht in het onderbewuste en de mogelijkheid om de waarheid te achterhalen, de motieven van anderen te doorzien en de reden waarom in dit leven jou iets in fysieke of geestelijke zin overkomen is.
Een retrogradeperiode is altijd gericht op het innerlijke zelf… Het is een periode om het oude achter je te laten en te proberen om controle over je professionele en financiële leven te krijgen. Mercurius in Ram is vierkant de retrograde Pluto in Steenbok en dat kan het vandaag lastig maken. Het gaat vandaag over het willen, maar niet kunnen overbrengen van een boodschap, de waarheid achterhalen of tegen elke prijs iets geheim willen houden. Vandaag komt er nieuws over iets dat geregeld moet worden.

error: Content is protected !!