Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 8 april 2020

Woensdag, 8 april 2020
De eerste Volle Maan na de Lente-equinox staat in het teken Weegschaal, het teken van Relatie en Balans, Liefde en Harmonie. De Volle Maan is vierkant Jupiter en Pluto in Steenbok, dus het gaat niet alleen over evenwicht, maar ook over eerlijkheid en verantwoordelijkheid naar jezelf en naar anderen. Lees verder over deze Volle Maan onder NIEUWS op deze website.
Mercurius in Vissen sextiel Jupiter in Steenbok stimuleert positieve gedachten en wil vooruitkijken, visualiseren en gezamenlijk plannen maken voor de toekomst. Een goede dag om met elkaar van gedachten te wisselen, een examen af te leggen, op reis te gaan, slimme deals te sluiten en zakelijke contracten te ondertekenen.
Mars in Waterman staat echter vierkant op Uranus in Stier. Mars vierkant Uranus schopt tegen heilige huisjes en dat tegendraadse aspect kan dus frictie geven.

error: Content is protected !!