Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 10 juni 2019

De Maan in Maagd is in haar Eerste Kwartierfase. Deze aardse energie nodigt uit om na te gaan wat voor jou concreet veranderd is in de afgelopen tijd. Wat kun je overboord zetten, wat is voor jou van belang voor je persoonlijke groei?

Venus, de planeet van Liefde en Schoonheid, is op haar reis door de dierenriem aangekomen in het luchtige teken Tweelingen. Met deze luchtige tekenwisseling zijn we hoopvol over relaties en economie. Venus in Tweelingen stimuleert onze geest en laat ons nieuwe mogelijkheden zien! De Maan is opposiet Neptunus in Vissen en staat vierkant op de retrograde Jupiter in Boogschutter en hierdoor overheerst het maandaggevoel. Het niet makkelijk om tot een besluit te komen of om grip te krijgen op een situatie. De Maan is driehoek de retrograde Saturnus en Pluto in Steenbok. Deze verbinding schenkt vertrouwen en leidt alles weer in goede banen. 

error: Content is protected !!