Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zondag, 7 juli 2019

Zondag, 7 juli 2019

De Maan in Maagd is opposiet de retrograde Neptunus in Vissen en vierkant Jupiter in Boogschutter. Misschien wordt het goed bedoeld, maar misschien wel iets te goed waardoor goede bedoelingen prekerig overkomen. De Maan oppositie de retrograde Neptunus in Vissen leidt tot verwarring, want niet alles is wat het lijkt. Misverstanden liggen al gauw voor de hand. 

De aardse Maan wordt ondersteund door de driehoek met Saturnus en Pluto in Steenbok waardoor we beseffen dat praatjes geen gaatjes vullen.

De Zon in Kreeft en de Maan in Maagd maakt het een geweldige dag om thuis de dingen op orde te krijgen. Vanaf vandaag gaat Mercurius retrograde in Leeuw. Gebruik deze kosmische time-out om te reflecteren, te verwerken en terug te kijken op de periode die achter je ligt om vanuit een ander perspectief veranderingen op de lange termijn te kunnen doorvoeren.

error: Content is protected !!