Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zondag, 6 januari 2019

Vandaag vindt de eerste Verduistering van 2019 plaats, de gedeeltelijke Zonsverduistering op 15º in het aardeteken Steenbok. De samenwerkende kracht van Saturnus en Pluto in Steenbok en Neptunus in Vissen laat een geweldige impuls voor het zakenleven zien en om dromen waar te maken.

Lees verder onder NIEUWS op deze website!

Mercurius, onze snelle communicatieplaneet, is op zijn reis door de dierenriem inmiddels aangeland in het Aardeteken Steenbok en zal daar tot 24 januari 2019 blijven. Met deze energie wordt de vluchtige energie van Boogschutter vervangen door een meer praktische en ernstige benadering in denkvermogen en communicatie. Mercurius in Steenbok wil constructief en scheppend bezig zijn, geen energie en tijd verspillen aan nutteloze zaken. Deze Steenbok-energie kan je met deze Zonsverduistering helpen je dromen op het aardse vlak te manifesteren, de schouders eronder te zetten en de moed niet op te geven.\

Lees verder onder NIEUWS op deze website!

error: Content is protected !!