Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 23 juni 2018

De Zon in Kreeft is sextiel Uranus in Stier en deze energie brengt iets spannends met zich mee. Er hangt iets in de lucht! In ieder geval geen saaie dag.
Met de Maan in de intense wateren van Schorpioen stroomt dit weekeinde hernieuwde passie door onze zielen. Schorpioen brengt diepgang, intensiveert emoties en haalt gevoelens naar boven die we liever voor onszelf en de buitenwereld verborgen houden. Mercurius in Kreeft staat precies tegenover de retrograde Pluto in Steenbok. Iedereen denkt gelijk te hebben of is niet bereid iets toe te geven. Venus in Leeuw breekt de Blauwe Maansverduistering van 31 januari 2018 open. Belangrijk is om open te staan voor de ander en wat minder gefocust te zijn op het eigen denken. De Maan in Schorpioen leert ons dat transformatie mogelijk is door deze gevoelens te erkennen. Het sextiel van de Maan met de retrograde Saturnus ondersteunt ons om de weg van het compromis te vinden.

error: Content is protected !!