Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 25 juli 2018

De Maan in Steenbok is het praktische teken Steenbok binnengetreden. In het Koninkrijk van Steenbok wordt de Maan ontvangen door de retrograde Saturnus en dat geeft een serieus tintje aan de dag. Velen trekken een muurtje op en willen gevoelens en gedachten voor zichzelf houden.
De Maan in Steenbok is driehoek Uranus in Stier en door deze verbinding zoeken we spanning, maar Venus staat precies tegenover Neptunus in Vissen en dat kan leiden tot teleurstellingen. Iets of iemand is niet wat het lijkt of strooit iemand zand in je ogen.
De Zon in Leeuw is vierkant Uranus in Stier. De Zon daagt Uranus in Stier uit en dat maakt deze dag zo onvoorspelbaar. Alles kan gebeuren met deze grillige energie.
De retrograde Mars in Waterman steekt de lont in het kruitvat… en gooit de deur wijd open voor de naderende Maansverduistering voor a.s. vrijdag.

error: Content is protected !!