Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 12 juli 2018

Venus in Maagd is driehoek Uranus in Stier. De koele Venus is de onvoorspelbare Uranus goed gezind! Er hangt spanning in de lucht, iets wat je niet kunt benoemen. We zoeken afleiding met deze elektrisch geladen energie. Een plotselinge verliefdheid behoort tot de mogelijkheden, maar is niet van lange duur. De gevoelige Maan in Kreeft vormt aangename aspecten met Venus in Maagd, Uranus in Stier, Neptunus in Vissen en Jupiter in Schorpioen. Deze energie van pure magie nodigt uit tot gezellig samenzijn, liefde, inspiratie en plezier. Even wat anders! 
De oppositie van de Maan met Saturnus in Steenbok kan echter tot afstand leiden. We hebben onze emoties in de hand en er worden grenzen gesteld. Door het inconjunct tussen Mercurius en Neptunus is er een kloof tussen logica en intuïtie. Door deze inconjunctie wordt de magie van deze dag niet begrepen.

error: Content is protected !!