Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 9 januari 2018

Ook deze dag staat in het teken van succesvolle samenwerking van de Zon in Steenbok en Jupiter in Schorpioen.Door de conjunctie van de Zon en Venus en Pluto in Steenbok verloopt alles in een hoger tempo. Deze samenstand doet hunkeren naar intense liefdeservaringen die onze verlangens te boven gaan. Ga niet te ver, Venus laat je zien wat je moet doen om te krijgen wat je wenst. Door de Maan in Weegschaal sextiel Mercurius in Boogschutter wordt het een drukke dag van telefoontjes en gesprekken. De Maan in Weegschaal is vierkant Venus en Pluto in Steenbok en opposiet Uranus in Ram, dus er kan sprake zijn van machtsstrijd, afgunst, manipulatie of schuldgevoelens.
Pas op met wat je zegt vandaag, want je kunt onbedoeld emoties bij de ander losmaken… Gebruik deze dag om meer te weten te komen over onderlinge relaties en de rol die je binnen een relatie speelt.

error: Content is protected !!