Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 16 april 2018

Vandaag is het Nieuwe Maan op 26º in Ram!

De beste periode om aan nieuwe dingen te beginnen en een einde te maken aan dingen die gewoon nergens toe leiden. Deze positieve planetaire krachten zetten aan tot het maken van nieuwe ideeën en openen deuren naar grote veranderingen en doorbraken.

De individueel gerichte energie van de Nieuwe Maan in Ram versterkt het gevoel van een frisse nieuwe start, zet ons aan tot actie om nieuwe initiatieven te ontplooien. De Nieuwe Maan is conjunct Uranus in Ram en dat geeft een extra impuls. Het brengt ons positieve energie en creatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende problemen. Met deze energie lach je de grootste angst weg en ga je ervoor! Dus als er iets is in je leven waar je tegenop ziet of hebt uitgesteld, of een idee dat je wil ventileren of een talent dat je naar buiten wil brengen dan is de tijd rijp om actie te ondernemen!

Lees verder over deze Nieuwe Maan onder NIEUWS op deze website.

error: Content is protected !!