Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

VISSEN ♓️ oktober 2024
(18 februari – 19 maart)

Algemeen
Door de Zonsverduistering in Weegschaal van 2 oktober 2024 is het een buitengewone periode van persoonlijke transformatie en vernieuwing voor Vissen, een maand van professionele vooruitgang en fysiek welzijn.
Oktober 2024 is doordrenkt met de transformerende energie van de herfst.
In de komende maanden kun je het verleden van je afschudden en kan er een soort van einde zijn, iets waar je al een tijdje aan werkt of iets opruimen of loslaten dat je emotioneel heeft belast, zoals oude projecten, verbroken relaties en het aflossen van een financiële of emotionele schuld.

Liefde en Relaties
De rode strijder Mars reist nog tot 4 november 2024 door Kreeft (Huis van Liefde).
Oktober 2024 is daardoor een passionele periode om te daten of te vechten voor de liefde.
In de vaste relatie of de samenwerking met collega’s of in je vriendenkring kan spanning ontstaan.
Op 2 oktober 2024 is er een Zonsverduistering in Weegschaal (8e Huis van Zielsprocessen)
Een Zonsverduistering in het 8e Huis maakt je bewust van verantwoordelijkheden naar anderen: zowel financieel als emotioneel. Een Verduistering in het achtste Huis is intens. Deze Zonsverduistering kan een openbaring inhouden of dwingt Vissen de waarheid onder ogen zien van iets wat lang ontkend is. Het brengt je emotioneel en fysiek dichter bij je partner en zijn er leerzame momenten over hechting en onthechting.
Vissen kijkt niet meer naar fysieke aantrekkingskracht, maar verlangt naar emotionele diepgang, warmte , liefdevolle empathie en de oprechte bereidheid om te luisteren.

Familie en Huis
De invloed van de gedeeltelijke Maansverduistering in Vissen van 18 september 2024 is in oktober 2024 en de komende maanden van grote invloed op je huis, familie en gezinsleven.
Het is daarom belangrijk dat je aandacht besteedt aan wat wilt creëren, in plaats van je te laten tegenhouden door beperkende gedachten.
Tweelingen staat voor het 4e Huis van Familie en Huis
De retrograde Jupiter in Tweelingen vanaf 9 oktober 2024 is een goede periode om te verhuizen, voor een nieuw interieur, maar ook om een verstoorde familierelatie te herstellen of op zoek te gaan naar je oorsprong. Jupiter retrograde kan spanning betekenen op het thuisfront.
Neem de tijd om na te denken voordat je serieuze onderwerpen aansnijdt.
Spreken is zilver, zwijgen is goud, Vissen.

Carrière
Door de invloed van Mars in Kreeft maakt Vissen wilskrachtig en daadkrachtig.
Oktober 2024 is een gunstige maand voor professionele vooruitgang zoals met een nieuw project van start te gaan, het voortouw te nemen of om substantiële stappen te zetten in je carrière.
Dit is de beste tijd om te solliciteren of een goed gesprek te voeren met een leidinggevende of met het management.
Oktober 2024 staat dus in het teken van je professionele vooruitgang, maar dat betekent ook dat je prioriteiten moeten stellen. Je hebt ook nog een privéleven!
Een goede relatie met leidinggevenden, collega’s of klanten is deze maand erg belangrijk bij het maken van vorderingen in je carrière. Neem de tijd om naar hen te luisteren en toon je belangstelling.

Financiën
Op 2 oktober 2024 is er een Zonsverduistering in Weegschaal (8e Huis van Zielsprocessen en Vertrouwen, Gemeenschappelijke Financiën, Hulpbronnen, verzekeringen, belastingen etc.).
Dit is een periode van evaluatie en aanpassing is essentieel is om ervoor te zorgen dat je de juiste dingen doet, met de juiste mensen, om de juiste redenen. Deze Zonsverduistering kan een openbaring inhouden of dwingt Vissen de waarheid onder ogen zien van iets wat lang ontkend is.
Vissen kan ook te maken krijgen met een erfenis of de afwerking van een nalatenschap.
Op 17 oktober 2024 is er een Volle Maan in Ram (Huis van Financiën) en is een perfecte periode voor financiële planning en strategievorming. Deze Volle Maan laat de financiële afronding of verbetering zien van een belangrijk project of moment in je leven, iets wat je kunt vieren of betreuren. Deze invloed kan de aanleiding zijn voor een tijdelijke financiële crisis, die uiteindelijk goed gaat uitpakken. Deze Volle Maan laat het resultaat zien van slimme financiële keuzes en plannen die met de Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024 zijn gemaakt.

Gezondheid
Jouw mate van succes is afhankelijk van mentaal en fysiek welzijn.
Vissen heeft de neiging om zich onnodig zorgen te maken en daardoor is het lastig om de emotionele balans te behouden. In plaats van je onnodig zorgen te maken is het beter om ontspanning te zoeken bij vrienden bij wie je jezelf kunt zijn. Zorg er voor dat je niet overspoeld raakt door emoties, want dat voedt stress en onzekerheid.
Een gezonde levensstijl maakt je sterker. Een gezond dieet, meer ontspanning, minder zoet en zout, geen tussendoortjes, verse groenten, fruit, gezonde eiwitten en nuttige vetten helpen om je immuniteit en algehele vitaliteit te behouden.
Aan het eind van oktober 2024 kan Vissen te maken krijgen met innerlijke onrust.
Neem dan een dagje vrij om naar de wellness te gaan om tot jezelf te komen.
Aromatherapie en yoga kan ook helpen om innerlijke rust te krijgen.

Advies
Vertrouw bij alles wat je doet op je intuïtie, Vissen.
Door de invloed van de Maansknopen op de polariteit Ram-Weegschaal krijgt Vissen duidelijkheid over financiële en materiële doelen om de stappen te nemen die nodig zijn om deze te verwezenlijken. Financiële onachtzaamheid komt je duur te staan.
Openheid en eerlijkheid in transacties voorkomt mogelijke complicaties op de lange termijn.
Neptunus en Saturnus retrograde in Vissen vraagt om reflectie.
Wat is realiteit en wat is een illusie?

 

error: Content is protected !!