Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

WATERMAN ♒️ oktober 2024
(19 januari – 17 februari)

Algemeen
Oktober 2024 is een fascinerende maand van uitdagingen en mooie kansen.
Een ware ontdekkingsreis voor Waterman!
De focus ligt op reizen, studie, emotionele groei en spirituele verbondenheid.
De Zonsverduistering in Weegschaal van 2 oktober 2024 vraagt je om oude overtuigingen los te laten die jouw intellectuele groei niet langer dienen en je te concentreren op interne wijsheid.
De terugkeer van de retrograde Pluto naar Steenbok spoort je aan om door introspectie onderbewuste patronen te transformeren en je verlangens en verwachtingen in evenwicht te brengen.

Liefde en Relaties
Tweelingen staat voor het 5e Huis van Liefde en Zelfexpressie.
Jupiter retrograde in Tweelingen vanaf 9 oktober 2024 vraagt jou om de connectie te maken met je innerlijk kind. Jupiter retrograde tot begin februari 2025 is een prachtige tijd om creatieve dingen te doen waar je geen tijd voor hebt genomen of jezelf hebt gegund en en de dingen te doen die je wil doen. Er komen mensen op je pad die jou nog iets verschuldigd zijn.
Jupiter retrograde is een periode van creatieve ontwikkeling en te genieten van alles wat de ziel voedt. Mercurius en Venus in Schorpioen geven jou deze maand die speciale aantrekkingskracht. Het is een intens verlangen naar liefde en een romantische, intieme en passionele tijd om te daten of iets spannends te ondernemen met je partner zoals spontaan een reisje boeken!
Waterman gaat door de retrograde Jupiter steeds meer inzien dat relaties niet alleen fysieke verbindingen zijn, maar ook diepe spirituele banden die bijdragen aan hun persoonlijke groei.

Familie en Huis
Stier staat voor het Huis van Familie, Huis en Privé-leven, ouders en (familie)karma.
Uranus retrograde in Stier in het Huis van Familie en Privé-leven laat zien dat er in de komende maanden keuzes moeten worden gemaakt voor huis, gezin en leefomgeving. Uranus is de heersende planeet van Waterman, dus is van grote invloed op Waterman. Onverwachte veranderingen kunnen je plannen verstoren.
Met Mercurius in Schorpioen vanaf 14 oktober 2024 kan een huisvestingsprobleem worden opgelost. Op 17 oktober 2024 is er een Volle Maan in Ram en met deze mentale kracht is dit het beste moment om in je directe omgeving dingen uit te praten of een misverstand in de familie op te lossen. Deze Volle Maan is ook de beste tijd om de komende twee weken plannen of ideeën af te ronden of ideeën te laten varen die achteraf gezien niet zo handig zijn gebleken.
Soms is een conflict onvermijdelijk, maar dit is nu eenmaal wel nodig. De waarheid maakt je vrij! Zeg wat je denkt en voelt.

Carrière
Op 2 oktober 2024 is er een Zonsverduistering in Weegschaal. Weegschaal staat voor het Huis van Hoger Bewustzijn, Studie, Reizen en Filosofie.
Waterman kan in de komende zes maanden grote sprongen vooruit maken als het gaat om innerlijke groei door te reizen, hogere studie te volgen of les te geven, presentatie of het uitgeven van een boek. Een kosmische poort naar een “doorgroei’ als mens door erkenning, een reis, studie of nieuwe perceptie van het Leven en levensfilosofie die kan leiden tot loopbaanveranderingen of werkmogelijkheden. Een buitenlands project, een terugkeer naar een plek die je ooit bezocht of studie of onderzoek, kan nu werkelijkheid worden.
Oktober 2024 is het meest succesvol voor Waterman die werkzaam is in de marketing, hoger onderwijs, literaire wereld, IT of media. Oktober 2024 is gunstig voor teamwork, zakelijke reizen, voor onderhandelingen en netwerken. Met Mercurius en Venus in Schorpioen laten winstgevende aanbiedingen niet lang op je wachten.

Financiën
Op 18 september 2024 was er een Maansverduistering in Vissen (Huis van Financiën).
Deze kosmische gebeurtenis leidt in oktober 2024 en de komende maanden tot ontwikkelingen waardoor de focus komt te liggen op waardebepaling en hoe je met geld en bezit omgaat.
De retrograde Uranus in Stier is een periode van creatieve inspiratie. Een )hobby die je al eerder had kan tijdens deze periode uitgroeien tot een lucratief project!
Dankzij jouw overredingskracht kun je zelfs buitenlandse investeerders enthousiast maken!
Mars in Kreeft kan deze maand de stoorzender zijn, waardoor je aan jezelf twijfelt en dat kan weer een vertragende uitwerking hebben.
De financiële situatie stabiliseert aan het eind van oktober 2024.
Gezondheid
Steenbok staat voor jouw 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten.
Pluto is retrograde voor de allerlaatste keer terug in Steenbok. Pluto retrograde daagt je tot medio november 2024 voor de laatste keer uit om terug te gaan naar de basis om de weg naar je ware zelf terug te vinden. Er komen nog oude resten emotionele bagage naar boven, zoals nare herinneringen en niet geheelde emotionele wonden. Het 12e Huis symboliseert ook het einde en afscheid, dus maak voor nu en altijd schoon schip. Vanaf 20 november 2024 met Pluto in Waterman staat niets in de weg naar de nieuwe jij en jouw nieuwe manier van zijn.
Mars in Kreeft kan in oktober 2024 de oorzaak zijn van pessimisme en je het gevoel geven alsof de grond zo nu en dan onder je voeten wegzakt. De geur van lavendel, kamille en Jasmijn is helend en kalmerend.

Advies
Op 2 oktober 2024 is er een Zonsverduistering in Weegschaal in het spirituele 9e Huis van Levensbeschouwing, Buitenland en Studie.
Deze transformerende Zonsverduistering gaat over jouw relatie met de wereld, het grote Geheel. Een kosmische poort naar een “doorgroei’ als mens door een reis, studie of nieuwe perceptie van het Leven en levensfilosofie. Een buitenlandse liefde, een terugkeer naar een plek die je ooit bezocht of studie of onderzoek, kan nu werkelijkheid worden.
Het najagen van een ideaalbeeld of een onrealistische weergave van relaties kan leiden tot obsessie, conflicten en emotionele onrust. Niets in de wereld is perfect of ideaal, laat die gedachte los.

 

 

error: Content is protected !!