Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

BOOGSCHUTTER ♐️ oktober 2024
(22 november – 20 december)

Algemeen
Van professioneel succes tot romantische relaties, oktober 2024 is een prachtige maand. Oktober 2024 staat grotendeels in het teken van de liefde, je sociale netwerk, vriendschappen en sociale betrokkenheid. De Zonsverduistering in Weegschaal van 2 oktober 2024 spoort Boogschutter aan om verouderde sociale patronen los te laten.
Met Venus in Boogschutter vanaf 18 oktober 2024 houdt niets je meer tegen om nieuwe ervaringen te omarmen en je horizon te verbreden.

Liefde en Relaties
Op 2 oktober 2024 is er een Zonsverduistering in het Huis van Vriendschappen en Sociale Processen. Nieuwe vrienden gaan in de komende tijd jouw leven veranderen zowel in de liefde als professioneel. Op 17 oktober 2024 is er een Volle Maan in Ram (Huis van Liefde) en dat versterkt het verlangen om dingen los te laten en plezier te beleven. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en met wie je bent en met wie je een spirituele verbinding voelt, al het andere laat je los.
Mars reist nog tot 4 november 2024 door Kreeft (Huis van Zielsprocessen en Intimiteit) en tijdens deze periode is Boogschutter op zoek naar relaties met diepgang en intensiteit. Mars in Kreeft is ook gunstig om je krachten te bundelen met een partner, zowel fysiek, emotioneel en financieel. Oktober 2024 is een gunstige maand om samen naar de notaris te gaan om financiële afspraken vast te leggen, maar het kan ook een breekpunt zijn zoals het beëindigen van de relatie, een afscheid of het verbreken van een zakelijk partnerschap.
Oktober 2024 kan door Mars in Kreeft een maand zijn van tegenstrijdige situaties. Belangrijk is dat je in sociale en romantische interacties directe confrontaties zoveel mogelijk vermijdt.

Familie en Huis
Oktober 2024 laat over het algemeen een aangename maand zien. Toch is er een onderliggende energie waar je rekening mee moet houden.
Vissen staat voor het Huis van Familie en Huis. De sterke invloed van de gedeeltelijke Maansverduistering in Vissen van 18 september 2024 brengt ook in oktober 2024 onuitgesproken boosheid en negatieve aspecten in de familiesfeer aan de oppervlakte.
Iets wat verborgen is gebleven en wat te maken heeft met ouders, ouderen of familielid, zelfs van vorige generaties, komt nu naar buiten.
Het is van het grootste belang dat het evenwicht tussen privéleven en carrière wordt hersteld.
Carrière
Stier staat voor het Huis van Werk en dagelijkse routine. Uranus retrograde in Stier verandert je houding ten opzichte van werk. Uranus in Stier heeft sinds 2018 veel veranderd in je dagelijks leven. Vanwege je gezondheid of werkomstandigheden is er een heel andere dagelijks routine.
Een baan met minder stress en meer vrijheid of een dagbesteding die vreugde en vervulling brengt. Mocht je nog steeds achter de feiten aanlopen, wordt je nu voor het blok gezet om veranderingen door te voeren.
Oktober 2024 laat een productieve maand zien voor de ondernemer en de studerende Boogschutter. Laat jezelf niet teveel afleiden met Mercurius in Schorpioen in de tweede helft van oktober 2024.
Door de invloed van Pluto retrograde in Steenbok krijgt Boogschutter de kans om een creatief project dat nog niet volledig is gerealiseerd, nieuw leven in te blazen of doorstart te maken.

Financiën
De transit van Mars door Kreeft (8e Huis van Gedeeld Vermogen) is een gunstige periode om schulden af ​​te betalen, te onderhandelen of een betalingsregeling te regelen.
Er kan meer geld binnen komen met de hulp van vrienden en vanuit je sociale netwerk. Oktober 2024 is met Mars in Kreeft ook een gunstige maand om je krachten met een partner te bundelen zoals bij de notaris financiële afspraken vastleggen.
Het kan echter ook de maand van een breekpunt zijn zoals het beëindigen van de relatie, een afscheid of het verbreken van een zakelijk partnerschap. Tijdens deze periode verlang je bovenal naar diepgang en intensiteit in je relaties.
Door de invloed van de retrograde Saturnus in Vissen kunnen er financiële problemen zijn in het gezin of is er sprake van vertraging van uitbetaling van tegoeden.

Gezondheid
De herfst is aangebroken en Boogschutter krijgt alleen maar meer energie!
Je uithoudingsvermogen neemt toe, resonerend met de natuurlijke ritmes van hard werken en productiviteit. Hoe hoger je inzet, hoe beter het resultaat!
Qua fysieke fitheid is oktober 2024 dus een ideale maand voor Boogschutter.
Een trainingsplan in de sportschool of je voornemen om op gewicht te komen, alles gaat nu veel makkelijker. Oktober 2024 laat ook een mooie maand zien voor sportieve prestaties.
Uranus retrograde in Stier laat zien hoe belangrijk persoonlijke vrijheid is en een baan of dagbesteding die vreugde en vervulling brengt.
Verantwoordelijkheid nemen over je gezondheid is en blijft een thema.

Advies
Oktober 2024 is een mooie maand van persoonlijke, professionele en romantische vervulling.
Geniet van het mooie herfstseizoen en grijp de overvloedige kansen die net als gevallen bladeren op jou liggen te wachten.
Boogschutter krijgt steeds meer inzicht in het hoe en waarom dingen in dit leven gebeuren.
Het geeft jou de ultieme kans om jezelf te bevrijden van beperkende gedachtepatronen om de weg naar jezelf terug te vinden.
Blijf openstaan ​​voor de veranderingen om je heen!

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!