Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

MAAGD ♍️ oktober 2024
(22 augustus – 21 september)

Algemeen
De Zonsverduistering in Weegschaal van 2 oktober 2024 legt de focus op financiën.
Oktober 2024 laat verder een maand zien van relaties, carrière, samenwerking, vriendschappen en familie.
Venus in Schorpioen, Mars in Kreeft en de retrograde Saturnus in Vissen vormen het perfecte trio om succes in de liefde en in je carrière in oktober 2024 te garanderen!

Liefde en Relaties
Op 18 september 2024 was er een gedeeltelijke Maansverduistering in Vissen (Huis van Relaties). In oktober 2024 kunnen er al verrassende en ingrijpende emotionele veranderingen zijn in de persoonlijke relatie met een goede vriend, geliefde of zakenpartner.
De transit van Mars in Kreeft doet je verlangen om je grenzen te verleggen en stappen te ondernemen op het gebied van de liefde en sociale netwerk.
Mercurius in Schorpioen vanaf 14 oktober 2024 maakt het verschil op wie je kunt rekenen of niet.
De Volle Maan in Ram van 17 oktober 2024 is een mooi moment voor het oplossen van oud financieel zeer, maar ook wat je emotioneel dwars zit op het gebied van intimiteit en vertrouwen.
Asteroïde Ceres blijft tot 7 december 2024 in Steenbok om alles glad te strijken.
Een bijzondere ontmoeting aan het eind van oktober 2024 kan het begin zijn van een langdurige relatie.

Familie en Huis
In de eerste helft van oktober 2024 kan er door de invloed van Venus in Schorpioen thuis onenigheid zijn dat te maken hebben met hoge uitgaven. Ook de kortere dagen drukt de stemming thuis. Er kan sprake zijn van een generatieconflict en kinderen die niet willen luisteren naar goede raad.
Kinderen kunnen door roekeloosheid gewond raken.
Belangrijk is dat je kalm blijft en confrontatie uit de weg gaat, want Maagd is heel gevoelig voor stress en ruzie. Als er onenigheid is, kun je niet goed presteren op je werk.
In de tweede helft van oktober 2024 is Venus in Boogschutter en deze energie versterkt het gevoel van verbondenheid met gezinsleden en familie en worden meningsverschillen met ouderen in de familie bijgelegd. Een gezamenlijke vrijetijdsbesteding helpt om alle neuzen weer dezelfde kant op te krijgen. De intuïtieve kracht van Mars in Kreeft is daarbij van grote waarde.

Carrière
Pluto retrograde terug in Steenbok geeft Maagd de kans om in je creatieve kracht te stappen.
Een creatief project dat nog niet volledig is gerealiseerd kan alsnog van start gaan!
Door Uranus retrograde in het aardeteken Stier is oktober 2024 een mooie maand om een bedrijfsgerichte studie op te pakken of je grenzen creatief te verleggen of te verkennen.
De herfst van 2024 begint goed voor Maagd. Oktober 2024 is gunstig om te solliciteren, te vergaderen, een goed gesprek of op je werk iets met collega’s uit te praten.
De tijd nemen, op de juiste deur kloppen en de juiste vragen stellen is de sleutel naar succes. Neem bij alles wat je doet de tijd om na te denken over de mogelijke gevolgen van beslissingen.
Wees geduldig om jezelf de beste kans op succes te gunnen.

Financiën
Weegschaal staat voor het Huis van Financiën. De eerste helft van oktober 2024 is met jouw planeet Mercurius in Weegschaal financieel gunstig voor het doen van financiële zaken zoals een strategische planning, budgettering en het herzien van financiële doelen.
Op 2 oktober 2024 is er een ringvormige Zonsverduistering in Weegschaal. Deze kosmische gebeurtenis in de komende zes maanden van diepgaande invloed op de financiële situatie van Maagd. Deze Zonsverduistering in het 2e Huis brengt goede financiële tijding, maar vraagt je ook om je financiële strategieën opnieuw te beoordelen en beperkende overtuigingen los te laten.
Met de Volle Maan in Ram van 17 oktober 2024 worden financiële problemen opgelost door kosten te besparen. Om problemen in de toekomst te voorkomen, moet je zorgen voor een financiële buffer.

Gezondheid
Het kan zijn dat je aan het begin van oktober 2024 last hebt van herfstmelancholie, vermoeidheid en moedeloosheid.
Om geen ruimte te geven aan verdrietige gedachten is het goed om je creatieve hart te openen. Tekenen of schilderen helpt om je stemming te verbeteren.
In de tweede helft van oktober 2024 krijg je zin om te gaan sporten, dansen of andere fysieke activiteiten ondernemen.
Toch moet je er rekening mee houden dat het herfst is. De natuur gaat de rust in om straks weer tot bloei te komen. Doe rustig aan met alles dat je doet en luister naar je lichaam.
Pas op met de consumptie van vet en zoet voedsel.
Vermijd alcohol en koffie. Neem liever kruidenthee.

Advies
Neem bij iedere beslissing de tijd om na te denken.
Niet elke kans is een goede kans. Luister naar je intuitie en dat wordt extra versterkt door Mars in Kreeft. Het dragen van zilveren sieraden met lapis lazuli helpt om de verbinding met het onderbewustzijn te versterken.
Vissen staat voor het 7e Huis van Relaties.
Door de retrograde Saturnus in Vissen verdwijnen er relaties uit je leven zoals collega’s die afscheid nemen, nieuwe collega’s komen ervoor in de plaats. Vrienden komen en gaan. Dit natuurlijke proces draagt bij aan jouw groei van geest en ziel, dus omarm dat proces.

error: Content is protected !!