Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

TWEELINGEN ♊️ augustus 2024
(21 mei – 20 juni)

Algemeen
Augustus 2024 kan door Mercurius retrograde vanaf 5 augustus 2024 een maand van vertraging zijn voor je carrière, geld en relaties. De samenwerking van Jupiter en de rode Strijder Mars in Tweelingen kan gelukkig voor verlichting zorgen.
De focus in augustus 2024 ligt op financiën, relaties, carrière, buitenland, huis en directe woonomgeving. Uranus in Stier (12e Huis van Kosmisch Bewustzijn) blijft op de achtergrond bezig om je te verlossen van angsten en beperkende overtuigingen door je over te geven aan liefdevolle verbinding, eenheid en spiritualiteit.

Liefde en Relaties
De transit van Venus in Leeuw tot 5 augustus 2024 biedt mooie kansen voor een leuke ontmoeting op vakantie, feestje, uitstapje of evenement. De single Tweelingen maakt dan meer kans op een geslaagde date! Met Jupiter in Tweelingen weet je iedereen om je vinger te winden.
Op 4 augustus 2024 is er een Nieuwe Maan in Leeuw (3e Huis van Communicatie en daarmee wordt je nieuwsgierigheid en creativiteit geprikkeld. Kies je woorden zorgvuldig, want wat je zegt en hoe je iets zegt is essentieel. Door Mercurius retrograde in Leeuw van 16 tot 25 augustus 2024 kun je minder focus hebben en raak je sneller afgeleid. Er kan ook vertraging zijn of moet een plan worden heroverwegen. Op 19 augustus 2024 is er een Volle Maan in Waterman in het negende Huis van Hoger Bewustzijn, Kennis, Betekenis, Spirituele Overtuigingen en Inzichten, verre reizen en levensbeschouwing. Tweelingen kan overprikkeld zijn van zoveel indrukken en daarom is het goed om wat afstand te nemen om het grote geheel te kunnen overzien. Er komt je belangrijke informatie ter ore.

Familie en Huis
Maagd staat voor het Huis van Familie en Huis. Mercurius retrograde in Maagd in van 5 tot 15 augustus 2024 kan problemen met het huis, in het gezin, familie of met de omgang met degene die je als familie beschouwt veroorzaken. Er kunnen irritaties ontstaan wanneer je een gevoel van beperking ervaart. Hou rekening met vertragingen met reizen, uitstapjes, toezending van pakjes, het verbreken van beloftes of terugdraaien van financiële toezeggingen.
Mercurius retrograde in Maagd is wel een gunstige periode om opnieuw contact te maken met familieleden, een verbouwing of je huis te reorganiseren door kasten opnieuw in te ruimen.
Hou tijdens deze retrograde Mercurius in Maagd rekening met kleine gebreken in huis zoals kapotte stopcontacten, doorgebrande zekeringen en lekkende leidingen.
De tweede helft van augustus 2024 biedt ruimte om op zoek te gaan naar een appartement of huis. De transit van Venus in Maagd vanaf 6 tot 29 augustus 2024 is een fijne periode om je huis opnieuw te decoreren of om een ​​vredige en stabiele sfeer te creëren.

Carrière
Dankzij de samenwerking van Jupiter en Mars in Tweelingen is er in augustus 2024 vooruitgang te boeken in de carrière, maar je moet wel rekening houden met problemen met de communicatie met zakelijke partners en collega’s. Probeer met de retrograde Mercurius deze maand nieuwe projecten en uitbreidingen van de bestaande projecten uit te stellen.
Mars in Tweelingen brengt onverwachte professionele mogelijkheden in je carrière, maar vooral tijdens Mercurius retrograde moet je voorzichtig zijn, want een ongelukje ligt voor de hand.
Vissen staat voor het Huis van Carrière.. Door de retrograde Saturnus en Neptunus in Vissen kan het voelen alsof je carrière zo’n beetje stilstaat. Een soort van time-out. Het is vakantietijd, maar dat betekent niet dat je op je lauweren kunt rusten. Het is raadzaam om deze tijd nuttig te besteden door het leren van een nieuwe vaardigheid of vreemde taal te leren.

Financiën
Augustus 2024 biedt in de eerste helft van de maand financiële voorspoed vanwege onverwachte inkomstenbronnen. Deze positieve financiële verschuiving smaakt naar meer, waardoor Tweelingen geneigd is om financiële risico’s te nemen en lucratieve kansen aan te grijpen die die zich voordoen, maar ook geld uit te geven. Zo gewonnen, zo geronnen….
De nadruk komt dus te liggen op het beheren van bestaande middelen en het vinden van financiële zekerheid voor de lange termijn.
Het onderwerp sparen wordt steeds belangrijker.
Het is van het allergrootste belang dat om uitgaven en inkomsten bij te houden om financiële stabiliteit te garanderen.

Gezondheid
Door de transit van Mars door Tweelingen ben je rusteloos en neem je meer risico’s.
Sportieve prestaties of andere fysieke inspanningen of de drang om te winnen en jezelf te bewijzen kost veel energie en kan zelfs tot lichamelijk letsel leiden.
Mars in Tweelingen geeft ook meer energie, een betere gezondheid en meer zelfvertrouwen.
Mars in Tweelingen kan ook ongeduldig maken en kan tot spanningen en irritaties leiden wanneer de dingen in je omgeving niet zo snel gaan als je zou willen.
Om rustig en kalm te blijven is de toepassing van essentiële oliën zoals munt en lavendel raadzaam.

Advies
De transformerende kracht van de retrograde Pluto in Waterman (het 9e Huis van Levensbeschouwing, Wijsheid en Spiritualiteit) vereffent het pad naar eigenheid waardoor je juiste keuzes kunt maken en antwoorden gaat vinden over het hoe en waarom dingen hebben plaatsgevonden in jouw leven.
De retrograde Pluto in Waterman geeft je de oerkracht om oude conditionering en angst los te laten,Zorg ervoor dat je beloften worden nagekomen. Je zegt zoveel, maar je moet het ook waarmaken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!