Mijn naam is Marlies Goovers, geboren op 27 mei 1961 onder het sterrenbeeld Tweelingen met ascendant Vissen.  Al op jonge leeftijd was ik al nieuwsgierig naar alles om mij heen.

Ik wilde altijd de dingen achter de dingen weten en heb hierdoor heel wat boeken versleten!  Als kind schreef ik vanuit mijn fantasie veel verhalen, schreef over al het ongrijpbare om me heen.

Na jaren werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven en na problemen op het gebied van mijn gezondheid, werd het 2001 tijd om voor mezelf te kiezen. 

Mijn honger naar esoterische kennis was inmiddels niet meer te stillen.

Ik ging mezelf verdiepen in de Oude Religie en vele dingen vielen als vanzelf op zijn plaats. Ik besloot mijn hart verder volgen en koos toen voor de opleiding Westerse Astrologie, die ik met veel plezier heb doorlopen.

Ik heb mezelf daarna ook verder gespecialiseerd in de spirituele astrologie en heb het diploma Medische Astrologie behaald. Aanvullend heb ik de cursus Bach Bloesemtherapie en Kleurentherapie afgerond.

De horoscoop is een blauwdruk van uw aanleg en mogelijkheden.

De horoscoop is een energiepatroon en geeft een overzicht van het geheel van krachten en hun onderlinge verhoudingen.

Aan de hand van eigen unieke geboortehoroscoop neem ik u als vertaler van uw kosmische patroon mee op reis door uw eigen innerlijk landschap.

Astrologie maakt gebeurtenissen en ervaringen die u tegenkomt op uw levenspad inzichtelijk en herkenbaar. Inzicht in uzelf ontstaat bij het inzicht dat u krijgt in uw eigen geboortehoroscoop, uw eigen kosmische patroon.

Ik ben gespecialiseerd in de westerse astrologe, de spirituele astrologie en de medische astrologie.

Met mijn levenservaring en inlevingsvermogen wil ik u begeleiden op uw pad van innerljjke groei en u helpen antwoorden en inzichten te vinden.

Als ondersteuning kan ik, als gespecialiseerd counselor/coach u verder begeleiden in uw persoonlijk ontwikkelingsproces.

Voor een verdieping van uw proces werk ik ook met de engelenkaarten, pendel, edelstenen en Bach Bloesemtherapie.

Desgewenst kan ik u een Reiki behandeling op afstand geven.

In 2003 en 2004 ben ik de 1e en 2e graad Usui Reiki ingewijd.  Als extra verdieping heb ik in 2008 en 2009 de opleiding Counseling en Coaching met veel liefde genoten.  De opleiding Stressbeheersing en Moderne Hypnotherapie heb ik in 2010 afgerond.

Ik woon in het gezellige Putte en naast lezen, muziek en in de natuur zijn, vind ik het heerlijk om te reizen en nieuwe mensen te ontmoeten!

 

Marlies Goovers

error: Content is protected !!