Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

KREEFT ♋️ oktober 2024
(21 juni – 21 juli)

Algemeen
Oktober 2024 laat over het algemeen een positieve maand zien van professionele vooruitgang, korte reizen, leuke gesprekken en interessante ontmoetingen met de kans op liefde en romantiek.
Door het verduisteringsseizoen ervaart Kreeft momenteel een belangrijke emotionele verschuiving op het gebied van familie, liefde en carrière.
Pluto in Steenbok spoort Kreeft om om voor nu en altijd veranderingen door te voeren die stabiliteit en transformatie brengen in je huiselijke leven en relaties.

Liefde en Relaties
De transit van Venus in Schorpioen vervult de schuchtere Kreeft met vurige passie.
Tot 17 oktober 2024 moet je echter wel voorzichtig zijn. Een kantoorromance is even leuk, maar minder gunstig voor het verloop van je carrière. Mars in Kreeft is een sterke, romantische en sensuele energie met een verlangen om geliefden te beschermen en verdedigen. Vechten voor de liefde, maar ook de neiging tot overhaast handelen, reactief of defensief gedrag wat kan leiden tot potentiële conflicten in persoonlijke relaties. Er kan in oktober 2024 sprake zijn van stemmingswisselingen en aarzelingen en die zijn van invloed op de keuzes die worden gemaakt.
Kreeft gaat door een groot transformatieproces waarin je de kans krijgt om relaties met een nieuw perspectief te benaderen. Niet alle vriendschappen en liefdes zijn voor altijd. Sinds 2018 en vooral in 2024 is er in je sociale kring heel wat veranderd. Nieuwe vrienden resoneren met de persoonlijke groei die je doormaakt. Vrienden die niet met jou meegroeien, gaan verdwijnen.

Familie en Huis
De Zonsverduistering in jouw 4e Huis van Familie en Huis van 2 oktober 2024 is van grote invloed op het huis, privéleven, emotionele binding, wortels, woonplaats, ouders en kinderen.
Door de diepgaande werking van deze Zonsverduistering neem je afscheid van een plek die je hartzeer bezorgt of je neemt afstand van een ongezonde familiedynamiek.
Oktober 2024 is met Mars in Kreeft de maand van verzoening en meer tijd doorbrengen met je dierbaren, familiebezoek en vrienden.
Denk met Mars in Kreeft na over waar je je energie moet beschermen, want er zijn spanningen thuis. Richt je aandacht op het creëren van een veilige basis voor jezelf, een plek waar je je thuis voelt. Kreeft gaat op zoek naar de oorsprong. Een reis naar vroeger, jezelf verdiepen in familiegeschiedenis, terug naar je roots. Oktober 2024 is een mooie maand voor een make-over, renovatie of verhuizing. Samenvattend gaat het om emotionele verbondenheid en het opnieuw in balans brengen van je privéleven met je openbare leven.

Carrière
De wind van verandering is duidelijk voelbaar. Alles wat nu gebeurt voelt als een nieuw begin.
Kreeft kan bezig zijn met een belangrijk project of met de overstap naar een hogere functie.
Ondanks uitdagingen en lange uren kun je jezelf van je beste kant laten zien. De rode actieplaneet Mars reist nog tot 4 november 2024 door Kreeft. Oktober 2024 voegt dus een grote dosis energie en ondernemingslust toe om een nieuw initiatief naar voren te brengen dat zich in de komende 1 tot 2 jaar gaat openbaren. Door de transit van Mars in Kreeft kunnen kansen op het pad van Kreeft komen die echter niet volledig worden benut. Belangrijk is dat je voor balans zorgt, want zelfoverschatting en onrealistische doelen leiden tot uitdagingen.
Op 17 oktober 2024 is er een Volle Maan in Ram (Huis van Carrière en Bestemming.
Deze Volle Maanenergie spoort je aan om professioneel uit de schaduw te komen en de angst los te laten die je had om in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Financiën
Aan het begin van oktober 2024 wacht Kreeft door de invloed van Mars in Kreeft een aangename financiële verrassing.
Toch is het raadzaam om niet roekeloos geld te spenderen en om uitgaven uit te stellen.
Zorg voor een appeltje voor de dorst.
Kijk kritisch naar je bestedingspatroon, budget en financiële beslissingen.
Wees zuinig en zorg voor een goed financieel beheer.
Volg het advies van experts en consultants om financieel rendement en stabiliteit te garanderen.

Gezondheid
Door de invloed van de gedeeltelijke Maansverduistering in Vissen van 18 september 2024 is Kreeft vastbesloten om niet langer negatieve gedachten toe te laten.
Het is mogelijk dat je medio oktober 2024 wordt overvallen door een negatieve stemming, zelfkritiek, ontevredenheid en minder zelfvertrouwen.
Volharding leidt tot het doel en negativiteit drijft tot wanhoop.
Mercurius in Schorpioen vanaf 14 oktober 2024 zorgt voor meer stabiliteit, vrijheid en verlichting.
De retrograde Jupiter in Tweelingen in het Huis van het Kosmisch Bewustzijn vraagt je wie je bent.
Wat zijn jouw spirituele waarden?
Leer te vertrouwen. Kreeft krijgt de kans zich te bevrijden van zelfdestructieve neigingen, diepgewortelde angsten en schuldgevoelens.

Advies
De sleutel tot zakelijk succes ligt in objectiviteit, gematigdheid en realistisch zijn over mogelijkheden en haalbare doelen.
Oktober 2024 is een heerlijke romantische maand voor Kreeft. Een positieve maand van reizen, ook zakelijke reizen, korte tripjes, uitstapjes en leuke ontmoetingen.
Tijdens een reis of uitstapje kan er een hartverwarmende romantische ontmoeting zijn.
Het enige obstakel deze maand is afgunst en jaloezie door derden. Het is raadzaam om romantische plannen voor jezelf te houden.

error: Content is protected !!