Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

TWEELINGEN ♊️ oktober 2024
(21 mei – 20 juni)

Algemeen
Oktober 2024 staat in het teken van creativiteit, liefde en zelfexpressie.
De Zonsverduistering in Weegschaal van 2 oktober 2024 spoort je aan om nieuwe artistieke en creatieve wegen te verkennen. Met Jupiter retrograde in Tweelingen vanaf 9 oktober 2024 verschuift de focus naar jezelf, je persoonlijke groei en richting.
Zolang je bereid bent om te groeien en aan jezelf te werken, zal het universum manieren vinden om je te belonen.

Liefde en Relaties
De Zonsverduistering in Weegschaal van 2 oktober 2024 valt in jouw 5e Huis van Liefde en Romantiek. In de komende zes maanden betekent deze kosmische poort het begin of het einde van een liefdesrelatie, maar ook voor een nieuwe vorm van creativiteit en zelfexpressie.
De Zon in Weegschaal tot 22 oktober 2024 is voor Tweelingen een gunstige periode om te gaan trouwen, een verbintenis aan te gaan of belofte te doen. Wanneer je liefde uitstraalt, ontvang je liefde en dan gaat alles in het leven een stuk gemakkelijker.
Medio oktober 2024 kan iemand uit het verleden tegenkomen op je pad.
Iedere Volle Maan weerspiegelt alles wat verborgen is, onbekend voor je is of weerspiegelt een situatie uit het verleden. De Volle Maan in Ram van 17 oktober 2024 in het elfde Huis van Sociale Betrokkenheid, vriendschappen en gemeenschappen brengt iets aan het licht waardoor je afscheid gaat nemen van een vriend of vriendin, netwerk of groep. Naast afscheid nemen wordt jouw sociale kring ook weer uitgebreid met waardevolle contacten.

Familie en Huis
Oktober 2024 is een gunstige maand om je huis een make-over te geven!
Schilderen, nieuwe meubels of anders inrichten, nieuwe eethoek, andere verlichting of leuke decoratieve dingen kopen om je huis mooier te maken.
Ongeacht wat je doet, hoe groot of hoe klein het is, het zal bijdragen om een ​​harmonieuze leefruimte te creëren.
Halverwege oktober 2024 komt er ruimte voor een korte reis of gezellige uitstapjes.
Niet alleen het interieur gaat op de schop, maar er wordt ook gewerkt aan de onderlinge verstandhouding met je familie en gezinsleden. Eerdere misverstanden en conflicten verdwijnen, wat de weg vrijmaakt voor een harmonieuze en vervullende familiedynamiek. Door deze transformerende energieën te omarmen, kunnen Tweelingen echt het beste uit deze mooie herfstmaand halen.

Carrière
De krachtige invloed van de gedeeltelijke Maansverduistering in Vissen van 18 september 2024 in jouw Huis van Carrière en Bestemming laat in oktober 2024 al duidelijke verandering zien in je carrière. Projecten komen tot voltooiing of worden vlot worden getrokken. Diepgaande veranderingen in de carrière zoals een reorganisatie of verandering in het bedrijfsbeleid zijn mogelijk.Tweelingen in de creatieve sector zijn in oktober 2024 het meest succesvol.
De eerste dagen van oktober 2024 kunnen verrassend zijn, dus blijf waakzaam.
De eerste helft van oktober 2024 staat met Venus in Schorpioen in het teken van vergaderingen en presentaties. Blijf kalm en zorg voor overtuigende argumenten, kernmaarden en stopzinnen om je woorden kracht bij te zetten.
Vindingrijkheid en visualisatie zijn in oktober 2024 de sleutels tot professioneel succes.

Financiën
De rode planeet Mars reist nog tot 4 november 2024 door Kreeft (Huis van Financiën).
Deze invloed maakt oktober 2024 tot een financieel gunstige maand. Er komt meer geld binnen door meer omzet, een bonus, salarisverhoging of dividendinkomsten.
Dat geeft vertrouwen voor de toekomst en emotionele rust.
Na 14 lange jaren van Pluto door Steenbok (8e Huis) kun je terugkijken op heftige jaren waarin je misschien veel bent kwijtgeraakt, geld, bezit, liefdes en heb je de betrekkelijkheid van het leven ervaren. Pluto is tot 19 november 2024 voor de laatste keer terug in Steenbok om voor eens en altijd opruiming te houden en het vertrouwen te herstellen.
Aan het eind van oktober 2024 mag Tweelingen zich verheugen op een sterke financiële situatie.
Toch moet je waakzaam blijven en zijn er inspanningen van jouw kant nodig.
Blijf spaarzaam en geef geen geld roekeloos uit.

Gezondheid
Oktober 2024 is een maand van transformatie en vernieuwing voor Tweelingen.
Mars reist tot 4 november 2024 door Kreeft en dat heeft tot gevolg dat Tweelingen stressvolle activiteiten en situaties zoveel mogelijk moet zien te vermijden.
Uranus in Stier (12e Huis van Kosmisch Bewustzijn) blijft op de achtergrond bezig om je te verlossen van angsten en beperkende overtuigingen door je over te geven aan liefdevolle verbinding, eenheid en spiritualiteit.
Oktober 2024 is een gunstige maand voor een make-over, ook van jezelf!
Een ander kapsel, een nieuwe outfit. Met Mercurius in Schorpioen vanaf 14 oktober 2024 gaat het om details, dus dat is gunstig voor een eventuele cosmetische behandeling.

Advies
De herfst is het begin van een nieuwe fase in het leven.
Het kan zijn dat je een verlies hebt geleden. Behoudens verdriet geeft het jou ook de kracht om een nieuwe weg in te slaan. Je bent op de juiste weg!

error: Content is protected !!