Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

RAM ♈️ oktober 2024
(21 maart – 20 april)

Algemeen
Oktober 2024 is een dynamische maand voor Ram.
Ram staat deze herfstmaand door de Zonsverduistering in Weegschaal en de Volle Maan in Ram in de spotlights. De focus ligt op relaties, je professionele pad en partnerschappen.
Met jouw charisma val je op en maakt je een ware trendsetter!

Liefde en Relaties
De Zonsverduistering in Weegschaal van 2 oktober 2024 is van diepgaande invloed op relaties, zoals een verbintenis met een soulmate of het aangaan van een zakelijk partnerschap.
De eerste drie weken van oktober 2024 zijn gunstig om het vertrouwen te herstellen, een ruzie bij te leggen of concessies te doen. De eerste helft van oktober 2024 is met Venus in Schorpioen vervuld van verleiding en passie. ‍De single Ram vindt de liefde binnen het sociale netwerk of de vriendenkring.
De Volle Maan in Ram van 17 oktober 2024 is een cumulatie van alles wat je tot nu toe hebt gedaan en wat het jou heeft gebracht, met name voor de Ram die geboren is tussen 11 en 16 april voelt dit het sterkst. Onder het licht van de Volle Maan in Ram van 17 oktober 2024 gaat Ram gedurfde stappen voorwaarts maken.

Familie en Huis
De dynamische invloed van jouw planeet Mars door Kreeft laat veel bedrijvigheid thuis en in je privéleven zien. Deze activiteiten kunnen ook de oorzaak zijn van verstoring of verandering waardoor er weinig ruimte overblijft voor studie of ontspanning. Met Mars in Kreeft gaat Ram ook meer tijd doorbrengen met familie of met degenen die je als familie beschouwt.
Mars voelt zich niet thuis in Kreeft, maar is wel een gunstige periode voor fysieke arbeid thuis.
Een renovatie, verhuizing, klussen of voorjaarsschoonmaak, een gezamenlijk creatief project of reis. Er kan sprake zijn van de aankoop van een huis, een gezinsproject of onroerend goed, een verhuizing of verbouwing. De invloed van Mars in Kreeft kan ook leiden tot ruzie en wantrouwen, emotionele onrust met ouders of met ouderen in de familie.
Mars kan dan de figuurlijke olifant in de porseleinkast zijn. Belangrijk is om een goede balans te vinden tussen privé en carrière.

Carrière
Pluto is tijdelijk voor de allerlaatste keer terug in Steenbok, jouw 10e Huis van Carrière en Bestemming. Tot 19 november 2024 worden lange termijn plannen en ambities getoetst of aangepast.
Asteroïde Ceres is Steenbok is daarbij de kosmische ondersteuning en biedt vruchtbare kansen voor al je carrièredoelen.
Pluto in Steenbok mag worden gezien als afronding van een fase die verweven is met carrière, richting en bestemming in dit leven.
Oktober 2024 brengt mogelijkheden om van baan te veranderen of stappen voorwaarts te maken in de richting die je hebt gekozen. Oktober 2024 biedt mooie kansen voor samenwerking en leiderschap, stage of een bedrijfsgerichte training of nieuwe vaardigheden leren. De kracht van de Volle Maan in Ram van 17 oktober 2024 verhoogt jouw persoonlijk charme.
Je staat in de schijnwerpers, dus nu is het jouw kans om in de gunst te komen, van baan te veranderen en jezelf te bewijzen als waardevolle kracht binnen een team.
Jouw planeet Mars in Kreeft kan je wat minder enthousiast maken, maar je moet even een tandje bij zetten!

Financiën
In de eerste helft van oktober 2024 kan de invloed van Venus in Schorpioen de reden zijn dat je te veel geld wil uitgeven aan verleidingen. Een nieuwe trendy outfit, naar de schoonheidssalon of dingen aanschaffen die je een goed gevoel geven. Een lening aangaan of verschaffen kan nadelig zijn voor de financiële situatie.
Uranus in Stier (Huis van Financiën) is nu retrograde en daardoor kun je te maken krijgen met minder inkomsten of verlies van bezit. Uranus retrograde is een wake-up call om je inzichte te geven wat werkelijk van waarde is.
Samenwerkingsactiviteiten kunnen lucratief zijn, ook is het mogelijk om geld te ontvangen uit beleggingen, verzekeringen of een erfenis.
Met Mercurius in Schorpioen vanaf 14 oktober 2024 is het goed om op zoek te gaan naar investeerders voor je bedrijf. Voordat je begin met een nieuw project moet je al je opties zorgvuldig overwegen.

Gezondheid
De gedeeltelijke Maansverduistering in Vissen van 18 september 2024 in het 12e Huis van Loslaten en Kosmisch Bewustzijn is ook in oktober 2024 van grote invloed.
Deze kosmische gebeurtenis maakt je bewust van alles waar je nog aan moet werken zoals je bevrijden van oud karma op weg naar innerlijke genezing, spirituele groei en loslaten van onderbewuste patronen.
Jupiter vierkant de retrograde Saturnus benadrukt deze transformerende energie van zelfreflectie en loslaten. Spiritualiteit of een vorm van therapie kan je helpen met het verwerken of accepteren.
De spirituele weg naar berusting brengt heling en geeft vrede in je hart.

Advies
De Zonsverduistering in Weegschaal van 2 oktober 2024 is van diepgaande invloed op relaties, zoals een verbintenis met een soulmate of het aangaan van een zakelijk partnerschap.
In het komende halfjaar komen er dus significante verschuivingen in relaties, in positieve of negatieve zin, zoals een verhuizing naar het buitenland!
Door de invloed van jouw planeet Mars in Kreeft is het raadzaam om kalm te blijven en zoveel mogelijk te delegeren. Deze krachtige oer-energie kan leiden tot boosheid en frustratie of een vecht- of vluchtreactie zowel privé als zakelijk. Probeer deze energie met fysieke en creatieve bezigheden te kanaliseren, dan zijn grote prestaties mogelijk. Een project waarmee je een jaar of twee geleden mee bent begonnen, kan nu worden voltooid. Tijdig stoom afblazen, Ram!
Het leven lacht je toe, maar lach ook naar het leven.

error: Content is protected !!